Τα σημάδια της αγάπης..

1.Κλαίει υστερικά όταν φτάνεις σπίτι όσο και να έχεις λείψει, έστω και λίγα λεπτά.

2.Κάθεται και σε περιμένει στο παράθυρο όταν ξέρει ότι όπου να 'ναι θα έρθεις. Κοιτάει υπομονετικά σαν να περιμένει τον αγαπημένο του να έρθει από ένα μακρινό ταξίδι... Και αυτό δεν το κάνει ούτε καν ο πραγματικός σου αγαπημένος. 


dog waiting 

3.Πηδάει πάνω σου και σου αφήνει μελανιές. Αυτά είναι σημάδια αγάπης.

4.Θέλει να έχει συνέχεια κάτι δικό σου. Παίρνει τις κάλτσες σου, τα εσώρουχα και τα παπούτσια σου στο κρεβάτι μαζί του.

5.Διώχνει τον/την σύντροφό σου από το κρεβάτι. «Ποιος/ποια είναι αυτή που αγγίζει τον άνθρωπό μου; Φύγε από εδώ αμέσως!»

6.Σε ξυπνάει το πρωί. Το κάνει για σένα για να μην αργήσεις στην δουλειά.

7. Σου γλύφει την μούρη. Kι όχι δεν είναι αηδιαστικό ή ανθυγιεινό είναι πολύ γλυκό και μάλλον η γλώσσα είναι το ίδιο απολεπιστική μ’ αυτή της γάτας.


dog baby 

8.Θέλει συνέχεια να σου κάνει αγάπες ακόμη και όταν κάνεις μια δύσκολη στάση στην γιόγκα ή προσπαθείς να τελειώσεις ένα άρθρο γιατί λήγει η προθεσμία (όπως εγώ τώρα).

9.Σε ακολουθεί παντού. Ακόμη και στην τουαλέτα. Ειδικά στην τουαλέτα.

10.Κάθεται στα γόνατά σου. Είτε κάθεσαι στο τραπέζι για να φας, βλέπεις τηλεόραση, ή γράφεις στον υπολογιστή ο σκύλος σου σού ζητάει να τον σηκώσεις και να τον βάλεις στα γόνατά σου για να επιβλέπει την κατάσταση ή για να ζητήσει φαΐ.

11.Ακουμπάει την μύτη του στην δικιά σου. Αυτό το κάνει όταν θέλει πραγματικά να δείξει πόσο πολύ σε αγαπάει και δεν έχει καμία σχέση με τον σνομπ τρόπο που το κάνει η γάτα.

12.Σου φέρνει παιχνίδια κάθε πέντε λεπτά και το κάνει για σένα φυσικά. Είναι σίγουρος ότι το να παίζεις με το ξεσκισμένο αρκουδάκι είναι μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες!


dog toy

13.Σου φέρνει το λουρί του για βόλτα. Ξέρει ότι χρειάζεσαι γυμναστική και μάλλον έχει δίκιο.

14.Τρώει τα πάντα από το πάτωμα. «Κοίτα σε βοηθάω να καθαρίσεις!»

15.Θέλει να σε προστατεύει. Αυτό είναι από τα πιο προφανή που μπορεί να κάνει για σένα.

16.Σε ζηλεύει. Ο σκύλος σου ζηλεύει τους πάντες γύρω σου. Τον φίλο σου, τον γείτονα, την γάτα του γείτονα (φυσικά). Σε θέλει μόνο για αυτόν και σου το δείχνει συνέχεια.

17.Σε αφήνει να κλαις πάνω του. Άσχημος χωρισμός; Κακή μέρα στην δουλειά;Σε μάλωσαν γιατί έκανες ζαβολιές; Το απαλό τρίχωμα του σκύλου σου είναι εκεί για σένα να το γεμίσεις με λίτρα δακρύων και συνοδεύεται από γλείψιμο για έξτρα περιποίηση.


dog kid 

18.Θέλει να σε ευχαριστήσει ακόμη και αν είναι άρρωστος/η. Η μισοσηκωμένη του ουρά είναι ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που μπορείς να δεις.

19.Εγκρίνει τα ραντεβού σου. Αν έχεις αμφιβολίες για το καινούριο σου φλερτ γνώρισε τον/την στον σκύλο σου. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος από το να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι, ο σκύλος σου θα δει τα ελαττώματά του πιο γρήγορα από σένα.

20.Σου χαμογελάει. Ναι, και όμως είναι αλήθεια τα σκυλιά μπορεί να σου χαμογελάνε και γιατί όχι άλλωστε αφού για αυτά είσαι απλά υπέροχος/η.


dog kid girl