Christmas Cookies





Υλικά
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι σίκαλης (ή υποκατάστατο αλεύρι ρυζιού ή για όλες τις χρήσεις αλεύρι)
  • 3/4 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 φλιτζανιού πουρέ μήλου
  • 2 κ.σ βιολογικό μέλι
  • 3½ κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ οργανικά αποξηραμένα cranberries, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ σπόρους κολοκύθας


Οδηγίες

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τον πουρέ μήλου, το μέλι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ζυμώστε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και πλάστε σε περίπου 3εκατοστά. Κόψτε τα σ ό,τι σχήμα σας αρέσει! Πιέστε μερικά κομμάτια ψιλοκομμένα cranberries και σπόρους κολοκύθας στην κορυφή κάθε μπισκότου. Ψήστε για περίπου 12-15 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν στο φούρνο, για 20-30 λεπτά.

Αποθήκευση: Τα μπισκότα θα κρατήσουν για αρκετές ημέρες, όταν αποθηκευθούν σε καλυμμένο αεροστεγές μέρος. Κρατήστε τα σε μια δροσερή, και σκιασμένη περιοχή. Τα μπισκότα μπορούν επίσης να καταψυχθούν.


Dog Treats


Καλή επιτυχίααα!!