Ποιος δεν θα ήθελε να ξεκουράζεται σε ευρύχωρη, μονωμένη, ξύλινη μονοκατοικία με αυτόνομη θέρμανση, κήπο με γκαζόν και ιδιωτική πισίνα; Να χαλαρώνει με τους φίλους του σε 12 καταπράσινα στρέμματα στους πρόποδες της Πάρνηθας; Να παίζει και να γυμνάζεται κάνοντας υδρομασάζ σε τρεις κοινόχρηστες πισίνες με jet;

19-1

Αυτή είναι η σκυλίσια ζωή που απολαμβάνουν οι σκύλοι στο I LOVE DOGS, σε αυτό τον πρότυπο χώρο φύλαξης σκύλων στην Αθήνα.

Εδώ τα πάντα γίνονται με φροντίδα και αγάπη κι αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις εγκαταστάσεις. H φιλοξενία περιλαμβάνει, χάδια, παιχνίδι, ιατρική παρακολούθηση , καλλωπισμό κι ένα μενού που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

19-2

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι φιλοξενούμενοι αυτού του ξενοδοχείου σκύλων δυσκολεύονται να το αποχωριστούν όταν τελειώνουν οι διακοπές τους.

Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα τι σημαίνει σκυλίσια ζωή στο ξενοδοχείο σκύλων I Love Dogs δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το  www.ilovedog.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 2433334 (09:00-13:00 & 17:00-19:00)


19-2