Για τα μπισκότα με μήλο και καρότο θα χρειαστείτε:

  1. Ένα φλιτζάνι αλεύρι από καφέ ρύζι. θα το βρείτε εύκολα στο σούπερ μάρκετ αλλά μπορείτε να τo φτιάξετε και μόνοι σας. Χτυπήστε στο μπλέντερ για μερικά λεπτά σπόρους από καφέ ρύζι και είστε έτοιμοι.
  2. Μισό φλιτζάνι τριμμένο μήλο. Θα πρέπει να έχετε βγάλει τα κουκούτσια αλλά μη το ξεφλουδίσετε
  3. ένα φλιτζάνι τριμμένο καρότο. Όσο πιο ψιλοτριμένο, τόσο το καλύτερο.
  4. Εάν αυγό
  5. Αντί κολλητικό φύλλο για ψήσιμο

Ρίξτε τα υλικά σε μία λεκάνη και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα. Απλώστε το μείγμα στο αντί κολλητικό φύλο και κόψτε το μικρά κομματάκια.

Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο αφού πρώτα τον έχετε προθερμάνει στους 175 βαθμούς Κελσίου. Μόλις τα μπισκότα σας έχουν αποκτήσει ωραίο χρώμα, μπορείτε να τα βγάλετε.


Μπορείτε να τα συντηρήσετε στο ψυγείο για μία εβδομάδα.





Τζίνα Καρρά

 Πηγή: www.livingwithdogs.gr