Η συνταγή είναι έυκολη και τα υλικά που θα χρειαστείτε σίγουρα βρίσκονται στο σπίτι σας! Έτσι λοιπόν δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για να φτιάξετε τη συνταγή αυτή.

Υλικά:

-2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
-1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι
-1 ψιλοκομμένο ή τριμμένο μήλο
-1 αυγό
-1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο
-1/2 φλιτζάνι κρύο νερό (ή όσο σηκώσει η ζύμη ώστε να ενωθούν τα υλικά και να γίνει αφράτη)

Εκτέλεση: 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο. Το μήλο το βάζουμε τελευταίο. Μόλις έχουμε μια ζύμη καλά ανακατεμένη, την απλώνουμε στον πάγκο μας με τον πλάστη, σε πάχος περίπου 2 εκατοστών. Προθερμαίνουμε εν τω μεταξύ το φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα κουπ πατ αν έχουμε σε σχήμα κόκαλου και κόβουμε μπισκότα. Αν δεν έχουμε τα κόβουμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνουμε επάνω τα μπισκότα. Ψήνουμε για 35 λεπτά.

Στα 35 λεπτά σβήνουμε το φούρνο και αφήνουμε μέσα τα μπισκότα για άλλα 35-40 λεπτά, ώστε τα μπισκότα μας να στεγνώσουν εντελώς και να γίνουν τραγανά, όπως αρέσουν στους αγαπημένους μας σκύλους.

Τα βγάζουμε και όταν κρυώσουν τα αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο για να παραμείνουν φρέσκα και τραγανά.

Αντί για μήλο μπορούμε να βάλουμε τριμμένη γλυκοπατάτα, μπανάνες ή καρότα ή ακόμα και όλα μαζί.

Καλή του όρεξη!