Βρείτε ταίρι στο μικρό σας φίλο

· Εύκολα · Γρήγορα · Με ασφάλεια ·

Νέα

Γιατί δεν πρέπει να κόβουμε τα "μουστάκια" του σκύλου μας

Γιατί δεν πρέπει να κόβουμε τα "μουστάκια" του σκύλου μας

Οι τρίχες στην μουσούδα του σκύλου που οι άνθρωποι ονομάζουμε "μουστάκια", είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την επιβίωση του. Παρόμοιες τρίχες εμφανίζονται πάνω από τα μάτια και κάτω από το πιγούνι. Η χρησιμότητα τους είναι πολύ σημαντική.


Διαβάστε εδώ >
Η ΝΟΣΟΣ CARRE ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Η ΝΟΣΟΣ CARRE ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Η νόσος του Carre του σκύλου, είναι μία λοιμώδης νόσος του σκύλου που οφείλεται σε ιό της οικογενείας των Παραμυξοϊών.Το όνομα της το πήρε από τον Γάλλο κτηνίατρο που την μελέτησε, την κατέγραψε και την έκανε γνωστή. Νόσος σοβαρότατη αν λάβει κανείς υπ' όψιν του, ότι το ποσοστό θνησιμότητας των προσβεβλημένων σκύλων ξεπερνά το 90%.


Διαβάστε εδώ >
Ερλιχίωση

Ερλιχίωση

Μια σοβαρή εμπύρετος ασθένεια των σκύλων, που οφείλεται στην ρικέτσια Ehtilichia Canis που χαρακτηρίζεται από θρομβοκυτταροπενία και λευκοπενία.Η Ερλιχίωση είναι μια ασθένεια που επιβάλλεται να προλαμβάνεις. Για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις, πάρτε τα μέτρα σας και προφυλάξτε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο από τους κινδύνους.


Διαβάστε εδώ >

Ακολουθηστε μας

Το Doggrin.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
×